Menu Bar

###Don,t Touch###

let it blank

FMWL Event Calendar


Mudah dimakan! Kanak-kanak suka..


Mr. Raihan tolong packaging...

Order from Pn. Naraida. Tq!
100 ++ pcs

Cake Flavour : Choc & Strawberry

Mr. Smiley cake pops

RM 2.50 per stick
1 set ---> 30 pcs = RM75
Size : Diameter 5 cm

16 pcs = RM40
Mix of Choc & Mr. Smiley

Packing of 6 pcs
My 2 years old model eating Mr. Smiley Pops

Choc Pops 1

Pinky Cake Pop

Plain pink
White choc rise topping
White choc chip

Simple packaging


Cake pops for Julia Birthday

My model eating cake popKids enjoying pops. They really love it!

Pinky Rosy Tutu



Pinky Rosy Plain Tutu
(Pink ribbon)

2 layers / 1 colour
Waist : 18" / Length : 11 "


Status : Sold (deana)



Creamy Yummy Plain Tutu
(Brown ribbon)

2 layers / 1 colour
Waist : 17" / Length : 11 "


Status : Sold (Deana)

Ini Julia dgn korean tutu after sikit adjustment


The flowery hair clip

Sketch design


Adriana with 2 1/2 layers tutu & rose petal underneath. Adriana menang pertandingan pakaian beragam di taska dia baru-baru ni.

Kadeja dgn birthday tutu. Pink with a bit green tutu. Tq mak-mak semua sebab ambilkan gambar...!

Wah.. hari ni mood Julia baik.. dia nak jadi model. Ni tutu konon2nya ade unsur etnik la.. Sebab fashion show Julia kena baju traditional. Ok tak? Kipas & bunga tu mummy buat sendiri... But bunga tu will add on the black ribbon. baru meriah sikit.. wah.. harap menang la Julia..


Biasa la.. model ni kena amik gambar candid je.. mana gheti pose lagi.. siap berhenti tgk iklan jap.


Ala.. tomel nye..!

Kalau korang ade konsep sendiri yg lagi best utk anak anda, email je, bagitau; "I want gorgeous tutu for my princess!!! "

Queen of Heart Tutu

Black 2" ribbon
Red white rose petal , underneath

Ini 2 layers tutu. I memang nak gunakan 1 solid red colour. Then i hias dgn rose petal warna red & little bit white. Then i tambah sikit big silver flower sequin. Actually i buat ni utk Julia's concert. The theme is traditional. Puas gak pikir sebab i memang dah decided nak pakaikan tutu utk dia masa concert... suddenly teacher dia kata traditional lak.

Last-last i terpikir Julia ada baju mini kimono nenek dia beli kat Japan warna putih & merah . Oleh kerana nak pakaikan tutu juga, i buatkan tutu ni; pakaikan dgn top kimono tu. Then i buatkan kipas tgn warna merah & sepit big rose flower kat kepala. Ok tak? Jadilah mcm korean punya baju... traditional jugak kan? Yelah.. takkan klu fashion show traditional je..; baju kurung, kebaya sari , baju melayu.. biasa sgt dah kan? Kita buatlah special skit utk anak kita... Traditional contemporary.. amacam?
Nanti i upload Julia dgn full costume ni. ok!

2 layers / 1 colour
Waist : 18" / Length : 18 "
Embellishment : Rose petals & big sequin

Price : RM 89

Kadeja, nak sambut birthday 2 tahun. My friend's daughter. She needs a simple tutu for her birthday celebration this sunday. So, i buatkan simple 2 layers tutu with 3 colours. I mix pink net dgn white net & campur sikit green net. Then hias dgn ribbon putih & hijau.

Mak Kadeja dah tgk gambar ni & dia suka. Okey la tu!

Front viewBack view
Details : Green ribbon with white

2 1/2 layers & 3 colours
Waist : 18" / Length : 12"
Embellishment : Ribbon


- Sold -




Adriana, my friend's daughter ada fashion parade. Dia jadi princess. So, i buatkan tutu ni. Rose petal with glitter small flower. Tak nak berat sgt sbb hari tu dah shopping dgn mak dia beli rantai, gelang, fairy wing, magic wand & crown. Tak nak sarat sgt.

Will update more picture of Adriana wearing this tutu.. Mak Adriana... Ambil gambar byk sikit ye nanti!

******************

Model tutu Adriana.


2 1/2 layers & 3 colours
Waist : 18" / Length : 19"
Embellishment : Rose petals & double big sequin


- Sold -


Ni projek tutu for my friend. Before letak lain2 finishing, i ambil foto dulu. Sebab suka dgn simple mcm ni. Rose petal je. Kalau berkenan mcm ni pun ok.. Yang ni 2 layer but using 3 tone of colours.
View dari bawah..

Before finishing
Proses kerja

Newer Posts Older Posts Home

Related Posts with Thumbnails