Menu Bar

###Don,t Touch###

let it blank

FMWL Event Calendar

Tutu Comel for Fiya Sam



Dah setahun lebih tak update blog ni. Hahahah... gila. Ye-ye je nak upload baby booties yg baru. I tak dpt buat pun. Tapi ade buat benda2 lain. Tak nak janji ape2.. Heheh..Terlalu busy .

I've decided utk jadikan blog ni tempat nak publish my hand craft project.
Now sibuk buat 'Tutu'. Gambar yg purple ni i buat utk my sis in law Sameeha. Sesuai utk baby 9 - 24 months. Kalau baby pakai jadi tutu labuh la.. klu dah setahun lebih jadi skirt la..
Comel kan klu baby pakai!

I nak pakaikan kat anak i.. tapi dia malu (budak 2 tahun pun pandai malu). Kalau i jadi dia, i pakai!

Mlm tadi buatkan my friend punye tutu lak, warna pink. Anak dia 3 tahun. Nak ala2 princess.Kira 2nd order lah ni. Harga kawan2 lain pulak. I belum rasa nak jual serius lagi. But klu ade org nak, harga i akan bagi ikut material, layers & finishing.

Utk my daughter blum buat lagi, but material dah ade..


Comel? Still open utk tempahan. Just send email to syalie@yahoo.com. Boleh bagi butir2 tutu yg dikehendaki (theme colour, waist measurement, length, how many layer).

Kalau i nak pakaikan anak i utk jalan2, i akan buat 1-2 layers je. Pakai dgn simple romper. Sebab 3 layer ni sarat sikit. Sesuai utk party or costume parade.


Will update more picture next time... da!


3 layers & 3 colours
Waist : 16" / Length : 12"
Embellishment : Small rose bud


- Sold -

2 Comments:

  1. samjap said...
    Auntie Syel, tantikkk !!!!!
    Syaliza Raihan said...
    tq fiya.. nanti pakai ye! pose & suruh mama ambil foto, send tu antie syel

Post a Comment



Newer Post Older Post Home

Related Posts with Thumbnails